AFROTURK IMPACT INVESTOR B-CORP

COLOURS, RACES AND RELIGIONS ARE NOT OUR MATTERS !
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre

ERDOĞAN CEZAYİRDE


Resmî ziyaretini gerçekleştirmek üzere Cezayir’e giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başkent Cezayir'e ulaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cezayir Houari Boumediene Havalimanına gelişinde Cezayir Millet Konseyi Başkanı Abdelkader Bensalah tarafından resmî törenle karşılandı.

Karşılama töreninde Cezayir Dışişleri Bakanı Abdelkader Messahel, Posta, Haberleşme ve Bilgi Teknolojileri Bakanı Houda Imene Feraoun ile Türkiye’nin Cezayir Büyükelçisi Mehmet Poroy da hazır bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cezayir’deki temasları kapsamında ilk olarak Şehitler Abidesi’ni ziyaret etti. Anıta çelenk bırakan ve şehitler için dua eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Cezayir Millet Konseyi Başkanı Abdelkader Bensalah ve Türk heyetinde bulunan bakanlar da eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyaretinin ardından Sheraton Otel’de Cezayir Başbakanı Ahmed Ouyahia’yı kabul etti. Kabulde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak da yer aldı.

Haber tarihi: 26 / 02 / 2018
Haber Yorumları: 0




Sonraki: ERDOĞAN SUDAN'IN SEVAKİN ADASINI ZİYARET ETTİ






RENK, IRK VE DİN KONULARIYLA ASLA İLGİLENMİYORUZ !

 

 

İçerik RSS: - Haberler: RSS:

Yazılım: Omn Portal

AFROTURK FACEBOOK PAGE